Beställningsformulär

Beställningsformulär

Om du varit i kontakt med en rådgivare ange dennes namn

Efter lagd beställning skickas ett välkomstbrev hem till dig oinom 2-3 arbetsdagar. Du kan när som helst ångra beställnigen inom 14 dagar från beställmnningsdagen genom att kontakta kundtjänst. Ångrar du inte abonnemanget löper det vidare enligt de allmäna villkoren.

Din IP-adress loggas. Falska beställningar och bedrägerier polisanmäls.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Skydda din identitet & ditt kreditvärde

Vi lever i en värld med högt tempo 24/7. En 365-värld där allt görs direkt. Kreditansökningar, skattedeklarationer, shopping och till och med läkarmöten. Det finns väldigt lite du inte kan göra från en telefon eller dator idag. Det har gjort våra liv enklare och det sätt vi kommunicerar med varandra digitalt har förändrat våra liv i takt med att tekniken har förändrat världen. Världen är dock långt ifrån perfekt, så när vi har innoverat och gjort våra liv bekvämare har vi också öppnat upp oss för hot både online och offline. År 2017 blev personuppgifter mer värdefulla än olja och det är ingen överraskning att det största brottet som människor och företag idag står inför är ID-kapning.

Det påverkar hela världen men på vissa sätt är hotet ett unikt svenskt problem på grund av vår höga rikedom, till synes obegränsade kreditalternativ, en extremt effektiv Kronofogd men framför allt vår 254 år gamla "offentlighetsprincip" som tillåter alla våra personuppgifter ska vara att tillgängliga för offentliga register - vilket 2020 betyder: publiceras online. Ditt personliga nummer, adress, familjeinformation - allt som en brottsling behöver för att kapa dig eller ditt företag. Den genomsnittliga förlusten vid denna typ av brott är 70 000 kr och med mindre än 2% som faktiskt går till polisåtal är det ett problem som bara kan lösas genom att skydda din identitet.

På AlltiD menar vi att svenskar ska kunna leva fritt i vetskapen om att deras mest värdefulla tillgång - de själva - alltid är säkra och skyddade mot alla hot, risker eller potentiella kapningar. På AlltiD övervakar vi dina uppgifter 24/7 365 och varnar dig omedelbart när något har inträffat i ditt namn.

Människor använder AlltiD så att de kan känna sig trygga med att leva sina liv till fullo, bilda familj och njuta av livets äventyr utan att oroa sig för att bli offer.

SL Säkerhet AB
BOX 7024
164 07 Kista
Org: 559256-3414

Produkter
ID-SkyddBolagsbevakning
AlltiD
Om ossNyheter
Hjälp
KontaktMina sidorKundservice
DataskyddCookiesIntegritetsspolicy