Bolagsskydd

Efter lagd beställning skickas ett välkomstbrev hem till dig oinom 2-3 arbetsdagar. Du kan när som helst ångra beställnigen inom 14 dagar från

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bolagsbevakning
för företag

Ett ID-skydd säkerställer att ingen använder din identitet olovligt eller för att begå brott. Det är en investering i din kreditvärdighet och dina framtidsplaner.

Detta kan en bedragare
göra i ditt namn

Med ett Bolagsbevakning får du full koll och kan känna dig lugn. Skulle en kreditupplysning tas via en av våra partners tas på dig skickar vi genast ett SMS och om olyckan är framme hjälper vi dig med allt ifrån kortspärr, assistans och rådgivning till återställning av din kreditstatus. Bedragarna kan med din identitet bland annat:

Ta lån
Ändra firmatecknare
Ändra styrelsemedlemmar
Komma åt aktiekapital
Avsätta dig som VD
Handla på faktura

Bolagsbevakning 24/7

Med AlltiD's Bolagsbevakning kan du nu motverka kapningar och bedrägerier genom att du blir notifierad i realtid och på så vis kan agera snabbt när förändring i dina uppgifter sker. “AlltiD Kreditbevakning” är en smarta skydd för din framtid, särskilt om du t.ex. vill köpa hus eller göra andra typer av investeringar. Olovlig och oönskad användning av din identitet kan sänka din kreditvärdighet. Helt utan din vetskap.

Att lansera vår tidning 2020 var ingen enkel utmaning och med så många viktiga saker att lösa för vår verksamhet är det fantastiskt att teamet på AlltiD tar hand om vår säkerhet.

Anna Löfving - chefredaktör & ansvarig utgivare Tidingen MAÏA

Även mindre
företag är sårbara

Med AlltiD's tjänst ID-Skydd kan du nu förebygga att denna typen av kapningar genom att bli notifierad i realtid och på så vis kunna agera snabbt. Denna tjänst är en skydd för din framtid om du t.ex. vill köpa hus eller göra annan typ av investeringar - då omedveten använding av ditt ID kan leda till obetalda lån i ditt namn som kan sänka ditt kreditvärde. Utan att du ens vet om det.

Åtkomst till bankkonton
Problem att få lån
Försämrad kreditvärdighet
Svåt att teckna försäkringar
Att brott begås i ditt namn
Långa & kostsamma rättsprocesser

Prata med en säljare.

Begär en gratis säkerhetskonsultation.

Kontakta oss
Produkter
ID-SkyddBolagsbevakning
AlltiD
Om ossNyheter
Hjälp
KontaktMina sidorKundservice
DataskyddCookiesIntegritetsspolicy
Copyright © SL Säkerhet AB. All rights reserved.